Detalii Servicii

Clinica de covoare din Timisoara|Spalatorie profesionala de covoare

Spalatorie/Curatatorie profesionala din Timisoara

In ciuda eforturilor tale de curățenie, covorul va deveni în cele din urmă victima unor picături, scurgeri, accidente sau mizeriei de pe incaltamite.Nici o problema,aici intervenim noi!

Cu o echipa de profesionisti care sunt specializati in domeniul curatarii covoarelor, echipa Clinica de Covoare din Timisoara este gata in orice moment sa sara in ajutorul tau pentru a face fata murdariei covoarelor.

Echipa noastra este una formata din profesionisti care se asigura in fiecare moment ca fiecarui covor ii este acordata atentia necesara pentru a avea o calitate desavarsita.Detergentii si solutiile folosite pentru spalarea lor sunt biodegradabile astfel ca sanatatea dumneavoastra sau a celor dragi nu este pusa in pericol in niciun moment,mediul inconjurator fiind deasemenea protejat si acesta prin utilizarea lor. Iar pentru ca putem spala si usca in orice anotimp, uscarea se executa in spatiul special amenajat dotat cu un uscator dedicat cu aer cald si dezumidificare.

Echipamentele de ultima generatie utilizate in spalarea si uscarea covoarelor este un plus care ne recomanda , pe langa anii de experienta din domeniu si implicarea continua in modernizarea procedurior de spalare/curatare a mochetelor si covoarelor.

Clinica de covoare asigura totodata o suita de servicii din domeniul curatarii murdariei in functie de spatii, covoare, locul de spalare aleas (la domiciliu, la sediul firmei noastre de pe strada Constantin cel Mare nr. 2 din Timisoara), astfel ca va punem la dispozitie mai multe tipuri de servicii tocmai pentru ca dumneavoastra sa puteti benefica exact de ceea ce aveti nevoie cu adevarat.

Servicii Pret
Spalare covoare 10 RON/mp (Transport GRATUIT pentru PRELUARE si LIVRARE)
Spalare covoare la domiciliu Detalii pret in urma unei discutii cu clientul
Curatenie spatii business Detalii pret in urma unei discutii cu clientul
Curatenie spatii comerciale Detalii pret in urma unei discutii cu clientul

Pentru a afla mai multe detalii puteti sa ne contactati si la numarul de telefon: +40 733 928 546